Sant Llorenç a la premsa: al podi dels municipis amb més barracons escolars

Fa uns dies sortia a la premsa el llistat de barracons a les escoles que tornava a reafirmar que Sant Llorenç seguí estant entre els municipis amb més barracons de Mallorca, ranking que encapçalaria si comptam la quantitat de barracons per alumne.

La bona notícia és que el Govern preveu que l’any 2019 ja no n’hi hagi cap i siguin substituïts per aules de nova construcció.

Queda ara per veure si, encara que el govern compleixi la seva paraula, l’estructura feta de cada dia més malbé de l’escola mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, no necessitarà d’algunes d’aquestes aules.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada