ADT.PL

Com som les persones llorencines?. Què ens fa diferents de les artanenques o les serverines?. ¿Fins a quin punt aquesta determinada manera de ser ens afecta a l’hora de prendre decisions? De quina manera podria afectar el nostre sentir?.Aquestes són algunes de les preguntes que, en el sí del taller Destapa’t, ens havíem plantejat. Varem imaginar camins, varem començar a cercar i finalment ho varem demanar a la gent. Gent d’aquí i de fora… Com ens veiem?, com ens veuen?

Preguntes que intentarem contestar al llarg dels vinents mesos. La presentació del treball, dia 12 de gener a l’Espai 36: ADT.PL

Imatge: Sant Llorenç entre boires, tot és emboirat

2 comentaris a “ADT.PL

  1. Crec que són molt individualistes de i no tenen consciència de poble com tal. Com sexplique que l’any 2018 encara no tingui és poble una residència on pots ser atesos i cuidats ses persones majors que no tenen família que heu pugui fer.+
    Q

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada