Ja n’hi ha prou… entre tots hem d’arreglar la problemàtica actual de la nostra zona costanera

Des de fa anys a la nostra família sempre hem intentat ajudar i denunciar les deficiències que tenim a la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar. A petició de molts veïns que no volien fer-ho personalment ja que ells mateixos o els seus fills treballen per a la indústria turística.
Ha arribat l’hora de canviar aquesta situació i entre els hotelers, empresaris, associacions, comerços, i particulars, i especialment l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar , hem d’aconseguir d’una vegada per totes arreglar l’actual deteriorament dels carrers i places de la nostra zona.
De res serveixen les reformes i els doblers que han invertit els empresaris a millorar les instal·lacions hoteleres, locals, i crear llocs de treball, si a la sortida dels mateixos, al final el que es porten els turistes són imatges com les que ens han fet arribar a la redacció per aconseguir que d’una vegada per totes es solucionin els problemes que tenim en l’actualitat.
Actualment hi ha un veritable problema amb la recollida de les escombraries, s’hauria de fer una campanya de conscienciació, ja que de vegades veiem comportaments incívics, com aturar el cotxe a prop dels contenidors i sense baixar del mateix tirar les bosses d’escombraries per la finestra del cotxe entre els contenidors.
En l’actualitat hi ha fanals i altres deficiències que provoquen accidents i caigudes. Aquests problemes s’han d’arreglar i a més senyalitzar amb passos de vianants tots els carrers que donen al carrer dels Baladres, ja que el passeig és utilitzat diàriament per nombrosos turistes, residents, i esportistes.
No és de rebut que des del passat hivern encara hagi grava a la vorera procedent de les reformes ja que causa més de dues relliscades i caigudes diàriament. Ni tampoc que un fanal sense la tapa segueixi en la mateixa situació que l’any passat a la farola que ja va ser denunciada.
El parc infantil de l’avinguda de les Palmeres necessita tanques de protecció.
Esperem i desitgem que d’una vegada per totes es resolguin totes les deficiències actuals, no només les que surten a les fotos. Totes les que hi ha.
Sabem que amb voluntat política es pot aconseguir. Ja fa dos anys amb la campanya que vàrem fer de l’abocador incontrolat vam aconseguir canviar aquesta situació, van eliminar l’abocador i actualment hi ha arbres.
No és tant sols l’ajuntament que ha de millorar l’entorn, és entre tots que hem d’aconseguir canviar l’actual situació.

5 comentaris a “Ja n’hi ha prou… entre tots hem d’arreglar la problemàtica actual de la nostra zona costanera

 1. TOTALMENTE DE ACUERDO SRA. ORDINAS,USTED SABE PERFECTAMENTE PORQUE ES UNA PERSONA INPLICADA CON SA COMA QUE DESDE LAS ULTIMAS CONCESIONARIAS DE LIMPIEZA Y RECOGIDA DE BASURAS (NO SE ESTA RECOGIENDO,LIMPIANDO COMO SE DEBE,A LAS IMAGENES ME REMITO),EN ESTE CASO EL AYUNTAMIENTO TIENE MUCHO QUE VER CON ESTE PROBLEMA,ESTE AÑO NO SE HAN PINTADO EL PAVIMENTO NI DE PASOS DE PEATONES NI LINIAS, Y HAY UN DETERIODO DE LA ZONA BASTANTE VISIBLE,SOLO HAY QUE PASEAR UN POCO Y SEGURO QUE SACA MAS DE 100 FOTOS CON PROBLEMAS.UN SALUDO BUEN TRABAJO

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Faltaria fotos de las papeleras de la salida de la playa de s.illot sobre las 18h parecen un vertedero antes las vaciaban dos o tres veces es ASQUEROSO POR LA TARDE NOCHE al lado de la parada de taxis paseo neptuno que porcierto se llevaron dos bancosQUEDARON EN SUSTITUIRLOOOOSSSS DONDE ESTANNNNN

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. Be, els que tenim la “sort” de viure a Sa Coma , veim com cada dia que pasa es va degredant , i son molt els motius ; manca de manteniment , manca de policia ,(s’en veu poca per aqui )imbornals que despres de ses obras no se han fet nets ,asfalt molt malmenat, etc , pero una de molt important i es molt dificil de arreglar , es la falta de educaccio de part dels veinats ,com aquella veinada que aparcant els seu MERCEDES , deixa sa bosa de basura a devore es contenidor , i no al de devora caseva, i al cridarl.li l’atencio , et respon que axo no es basura , que axo es “BROSA”, puga al cotxe i s’enva.
  Totom es pot adonar ,que : SA COMA S’ESTA DEGRADANT MOLT AVIAT ,i que d’aqui a poc tens es tendran que pendre mesuras com a cualsevol poble , restaurant , peotanizant , canviant emllumenat , etc.(i com cusi sempre no aniurar presupost per SA COMA.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 4. Hola, un buen reportaje de fotos y más que faltan, la foto de la farola con la tapa puesta con una cinta es provisional puesta por un vecino que intenta reparar el inmobiliario urbano, para que ningún niño meta la mano, que son muy curiosos y nunca sabes que puede pasar y después lamentarnos de algo más grave sin solución. Fue comunicado hace tres años al ayuntamiento no solo eso y también que la farola se mueve si la tocas un día aparecerá en el suelo si no le pasa nada a todo el paso que tiene cada día de personas,

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada