Missa i Processó Marítima a Cala Bona, en honor de la Mare de Déu del Carme, Patrona dels mariners

Del 12 al 16 de juliol, Cala Bona va celebrar les Festes de la Mare de Déu del Carme 2019, Patrona dels pescadors. Començaren el divendres dia 12, amb la mostra de balls mallorquins a càrrec de l’agrupació folklòrica sa Revetla de Son Servera. La fideuada popular del dissabte dels pescadors al moll de Cala Bona i el cercaviles dels Xeremiers des Puig van despertat l’atenció dels nombrosos estrangers que passen les vacances a Cala Bona.
Com cada any, els més menuts tingueren la seva diversió amb el parc aquàtic i la festa de l’escuma. Enguany la tradicional missa marinera a càrrec del rector Fra Pere Vallespir , en honor de la Patrona dels mariners la Mare de Déu del Carme, va comptar amb més fidels que mai, i la processó marinera va ser la més multitudinària dels darrers anys, nombroses embarcacions petites i grans participaren enguany de la tradicional processó marinera, a l’arribada al moll de la barca que portava a la Mare de Déu del Carme, va ser rebuda per la Banda de Música Local de Son Servera, que va tocar la Salve Marinera, per seguidament acompanyar-la en processó fins a l’entrada del port de Cala Bona. La glosada marinera, i el concert d’havaneres a càrrec del grup de Palma «Ben trempats» va acabar de completar les Festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Bona 2019, tancant les Festes de la Mare de Déu del Carme de Cala Bona 2019, amb un espectacular castell de focs artificials.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada