Els focs artificials tancaren les festes de s’Illot 2019

En plena temporada turística, els tres dies de festa del s’Illot llorencí s’han convertit en un atractiu més pels turistes que ens visiten.

El divendres dia 23, el tradicional mercat al carrer Gregal i el cercavila i correfoc amb els dimonis de Son Ganxo, reuní a un gran nombre de turistes que seguiren als dimonis, immortalitzant amb les seves càmeres el correfoc, continuà la festa amb el concert d’havaneres i rom cremat del grup “Llampuga amb prebes”. També es va celebrar el divendres, un taller d’herbes mallorquines i licors organtizat per l’Hotel Fona Mallorca.
El mercat del dissabte va estar animat pel passacarrers de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Pere Siquier. Pel que fa al diumenge, enguany, els gegants llorencins no participaren del tradicional cercaviles i trobada amb els gegants manacorins, ja que enguany varen assistir a la Trobada de Gegants de les Festes de Sant Lluís (Menorca). Si hi va haver, un any més, la demostració de ball de bot a càrrec de Va de Jota, seguit de ball obert amb el grup Tramudança, que amb la marxa de la seva música va fer suar de valent als seguidors incondicionals del grup. La gran traca de focs artificials donà per tancades les festes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada