Resolt l’enigma de les dues fotografies antigues

Ha costat però mitjançant unes tècniques d’aclariment fotogràfic (al més pur estil Carretero o García Lis) s’ha pogut millorar la qualitat d’imatge de les dues enigmàtiques  estampes  que vam publicar fa dos dies. Així s’han pogut datar i anomenar els personatges que hi surten i, fins i tot, el sorprenent motiu pel qual es va fer. Esperem que serveixi d’ajuda per a Rafel Duran i la seva secció de Fotografies antigues. 

Al centre, de capellà, Isaac Fullana (Son Carrió); la nina de l’esquerra Aina Quina (Sant Llorenç); i la de la dreta Ariadna Fullana (Son Carrió). La imatge va ser feta l’any 2020 en motiu del carnaval.

A l’esquerra, tot senyor, Pau Quina (Sant Llorenç); i a la dreta la novia, Cati Tugores (Son Carrió). La imatge va ser feta l’any 2020 en motiu del carnaval.

3 comentaris a “Resolt l’enigma de les dues fotografies antigues

  1. Cagondena Tomàs mos vares pillar, tens massa bon ull ja ja. “Que Déu te conservi la vista” com deien als anys 40

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada