L’Escriptora, musicòloga, i professora manacorina Bàrbara Duran Bordoy, guanyadora del Premi Font i Roig 2020

Aquest mes de juny, es va fer públic el veredicte del jurat de la VI edició del Premi Font i Roig d’Assaig 2020, que atorga l’Ajuntament de Maria de la Salut, i que va guanyar la musicòloga, professora i escriptora manacorina Bàrbara Duran Bordoy, amb l’obra «Les cantadores de Maria de la Salut».
El jurat, format per Àngeles Toro, Antoni Mas, Bartomeu Pastor i Joana Maria Seguí i presidit pel batlle Gabriel Mas (sense vot) van escollir per unanimitat aquesta obra, a més de considerar finalista amb dret d’edició l’obra “Les Germanies” de Maria Margalida Perelló.

El premi té una dotació econòmica de 800 €, però la part més important del premi és l’edició de les obres, que patrocina l’Ajuntament de Maria de la Salut. L’Obra premiada serà editada per Leonard Muntaner.

Bàrbara Duran, és autora de nombrosos llibres, i el 2017 ja havia estat finalista del premi Font i Roig amb el llibre, La balada de Jordi Roca i sa madona des Caparó. El 2018 també va obtenir el premi Alexander Ballester per l’obra «Vaig veure John Lennon».

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada