50 cavallistes participen de l’ofrena floral a la Mare de Déu Trobada

9 cavalls amb carros i carruatges, més de dues dotzenes de cavalls muntats i quasi cinquanta persones prengueren part de l’ofrena a la Mare de Déu Trobada el 8 de setembre dematí.

A les 9,30 es reuniren al començament del carrer Major els carros, carruatges i muntures per anar a fer una volta per les foranes del poble. A les 11 tornaren al carrer Major per dirigir-se a l’església on els esperava el rector. Allà feren l’ofrena floral a la Mare de Déu Trobada. Destacà la presència d’un bon grapat de gent molt jove dins els carruatges o damunt un cavall o una egua. La diada acabà amb un dinar de germanor a s’escola nova. 75 persones degustaren una magnífica paella. L’Associació de cavallistes de Sant Llorenç agraí a totes les persones que hi participaren la seva col·laboració i es mostrà molt satisfeta per la gran participació que hi havia hagut.

fotos

Per veure més imatges: Associació de cavallistes de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.