La cançó de la setmana

Benvinguts a aquesta nova secció que cada dissabte i durant tot l’any sortirà aquí, a Card.cat, amb l’agosarada pretensió de fer gaudir les vostres orelles amb tot tipus de cançons, de qualsevol procedència o estil.  Esper que algunes de les que posi (ja sé que totes és impossible) us fascinin i aneu escapats a fer-vos amb ella. 

Aquesta setmana començarem amb un grup que està de plena actualitat, Sopa de Cabra. El grup gironí s’ha tornat a reunir després de la seva retirada per celebrar 25 anys d’existència i, aprofitant que vénen a tocar aquí  (dissabte, 17 de setembre, a Son Fusteret, Palma) i la nostàlgia de molts de nosaltres està ben deixondida, posaré un dels seus singles. Tampoc és dels més coneguts, perquè per posar L’Empordà, Si et quedes amb mi, El far del sud o Sota una estrella, qui més qui no ja els coneix de sobra. Per això he optat per Hores bruixes, una composició plena de misteri i màgia, tant en la música com en la lletra, que pertany al disc Sss… (1996).  A més, el videoclip que l’acompanaya  és ben digne de la cançó i també reflecteix molt encertadament  aquests adjectius que us he comentat.  Esper que us agradi. La setmana que ve tornarem amb més música!!!

5 pensaments a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.