III Jornades de Salut Mental

L’Associació Estel de Llevant porta 15 anys treballant per la inserció social i laboral de les persones amb una malaltia mental, a més de donar suport als seus familiars. Enguany celebram les III Jornades de Salut Mental envoltant al dia 10 d’octubre, que és el Dia Mundial de la Salut Mental.

Cada any un municipi de la comarca de Llevant col·labora amb la nostra associació en l’organització d’aquests actes. Enguany l’Ajuntament de Sant Llorenç ens ha facilitat l’auditòrium de Sa Màniga per tal de poder celebrar allà una reunió de coordinació amb tots els serveis socials i batles de la comarca. A més, el concert que tendrà lloc el dissabte 22 d’octubre a Sa Màniga a càrrec del pianista Andreu Riera serà a benefici de l’Estel de Llevant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.