Catalina Rafela, punt i a part a la biblioteca de Son Carrió

Com bé ha comentat en Miquel Font en el seu article, el passat dijous, 29 de setembre, va ser el dia escollit, aprofitant “l’inici de curs” de la nova biblioteca del poble, per donar les gràcies a na Catalina Rafela, com a bibliotecària de Son Carrió durant més de vint anys, per la dedicació i feina feta durant tot aquest temps.

Aprofit aquestes línies per recordar que la Delegació de Son Carrió disposa d’un nou horari, que és de dilluns a divendres, de 9.00h. a 14.00h. i també els dilluns i dijous, de 17.00h. a 20.00h. Així mateix, l’horari de la nova biblioteca és de dilluns a divendres, de 16.00h. a 20.00h. i, a més, els dilluns i divendres matí, d’11.00h. a 13.00h.

M’agradaria des d’aquí donar l’enhorabona a en Miquel Font per l’estona tan divertida que ens va fer passar recitant la glosa a na Catalina i també donar la benvinguda a n’Assumpció Riera com nova bibliotecària. Comença el conte…

Miquel Font, just abans de començar

 


Maria Montserrat i Catalina Rafela

Vos deix un parell de fotografies de l’acte. Per veure més imatges podeu visitar la plana web www.carriocity.com

Un pensament a “Catalina Rafela, punt i a part a la biblioteca de Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.