Futbol femení a Sant Llorenç

Som un grup d’al·lotes que hem format un equip de futbol. Ens reunim per entrenar els dimarts i divendres, a les 20:30, al camp de futbol de Sant Llorenç. Ara per ara no estem federades ni res, sols ens reunim per entrenar i passar una bona estona. Ens agradaria que s’apuntàs qualcú més per així, més endavant, poder fer qualque partit. Si vos animau, ja ho sabeu!!

10 pensaments a “Futbol femení a Sant Llorenç

 1. Alegra molt el dia veure que la gent té aquestes petites iniciatives que fan que, al final del dia, cada un tengui un somriure, perquè hem trobat una estoneta per fer el que ens agrada. Ánims per afrontar les dificultats que vos podeu trobar al camí.
  A més, una al·lota que fa esport fa molta molta planta. Perdoneu, però algú ho havia de dir!!!

   • MACHISTAAAAA!!!!,…..que estàs bollada,…Perque maxista,…perqu diu la veritat,…es que ses dones sou molt geloses davant sa possible competència!!!!

    • A veure pixapins, com diriem a catalunya, les dones no som més geloses i competitives entre nosaltres que els homes, que sempre necessiteu bravucar més amb els mascles de la vostra espècie, ja sigui per comparar qui té el membre més gros o per desprestigiar el rival per exemple escrivint un article relatant la humiliant derrota per 6-0 que patí en el torneig de tenis.hehe

 2. Uep Jaume, gràcies, de moment necessitam un parell de jugadores més, d’aquí poc temps estarem fetes unes campeones, encara no sabeu què és e vertader “tiqui-taca”!

 3. Enhorabona des de Bunyola! Hem vist la notícia del nou equip femení de St. Llorenç per aquest bloc i, com que nosaltres fa dos mesos hem format un equip de futbol femení (sense federar), hem pensat que potser voldríeu quedar un dia per fer un partidet de futbol 7.
  Esperam que vos animeu! Sort amb l’equip!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.