Maleïda crisi …

No tenc coneixements econòmics suficients per fer una anàlisi o cercar solucions a la crisi tant terrible que patim ( així i tot pareix esser que no som l’únic), per això amb aquest títol voldria encetar un espai on poder-hi encabir notícies, reflexions, dades, comentaris, … relacionats amb la crisi econòmica i social, amb la seva gestió per part dels governants, amb les seves implicacions i conseqüències … i deixar l’espai obert perquè qualsevol persona, a l’empar del títol, hi pugui participar.

Avui començaré amb una breu reflexió: Els governants, siguin del signe que siguin, diuen que hi ha pocs doblers, que es fa necessari retallar despesa, sous, serveis… Són els mateixos governants que aproven i publiquen al BOE aquesta tudadissa de doblers.

BOE del 2 d’agost de 2011.  ” Anuncio de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, Real Casa de la Moneda, por el que se convoca procedimiento abierto para el suministro y distribución domiciliaria de los lotes de navidad para empleados, en la Comunidad de Madrid y la provincia de Burgos”.

” Suministro y distribución de 1.825 lotes navideños para los empleados (…) para los años 2011 y 2012″.

“Valor estimado del contrato: 638.750 Euros“.

Més de 100.000.000 (cent milions) de les antigues pessetes, per comprar canastres de Nadal, (350 euros per canastra), mentre els col·lectius de minusvàlids físics i psíquics de Mallorca s’han de manifestar per denunciar que perilla la seva atenció en centres especialitzats. Quina poca vergonya !

Llegiu el BOE

3 pensaments a “Maleïda crisi …

  1. Idò! a mi fa molts d’anys que no m’arriba sa canastra (ni falta que fa), però quan m’arribava l’havia d’anar a cercar a sa feina. Però ja sabem que devers Madrid son molt senyorets… i després diuen que han de començar a retallar per les autonomies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.