15 d’octubre – Units per un canvi global

La plataforma “Democracia real ya” fa la següent crida:
El 15 d’octubre persones de tot el món prendran els carrers i les places. Des Amèrica a Àsia, des d’Àfrica a Europa, la gent s’està aixecant per reclamar els seus drets i demanar una autèntica democràcia. Ara ha arribat el moment d’unir-nos tots en una protesta no violenta a escala global.

Els poders establerts actuen en benefici d’uns pocs, desoint la voluntat de la gran majoria, sense importar-los els costos humans o ecològics que haguem de pagar. Cal posar fi a aquesta intolerable situació.

Units en una sola veu, farem saber als polítics i a les elits financeres a les que serveixen, que ara som nosaltres, la gent, els que decidirem el nostre futur. No som mercaderia en mans de polítics i banquers que no ens representen.

El 15 d’octubre ens trobarem als carrers per posar en marxa el canvi global que volem. Ens manifestarem pacíficament, debatrem i ens organitzarem fins aconseguir-ho.

És hora que ens unim. És hora que ens escoltin.

¡Prenguem els carrers del món el 15 d’octubre!

15 d\’octubre – Units per un canvi global

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.