Pla d’acció per a l’energia sostenible

 INICI DEL CAMÍ PER A REDUIR LES EMISSIONS DE CO2 EN UN 20% PEL 2020

Dia 20 d‘octubre, a les 20h, va tenir lloc la sessió d’informació i treball del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible (PAES) que està redactant l’Ajuntament des Cardassar, per tal de determinar quines actuacions podria dur a terme el municipi per reduir les seves emissions de CO2 i assolir així els objectius establerts en el Pacte dels Batles.

foto

Un total de 25 persones, en representació de diferents entitats socials i de la ciutadania, varen participar a la sessió d’informació i treball. En aquesta reunió es va fer una breu explicació del procés –Pacte dels Batles i PAES-, la situació del municipi en matèria de consum d’energia i emissions de CO2 i les propostes d’accions a incloure en el PAES.

Durant la reunió, els assistents varen anar fent observacions i aportant propostes de millora. L’objectiu era donar a conèixer el projecte i començar a fer difusió del compromís com a Ajuntament i com a municipi, amb l’objectiu de reduir les emissions en un 20% en el 2020.

La sessió va ser dinamitzada per Berta Riba, Cap de projecte de Canvi climàtic de l’empresa Gram-lavola i Pere Soberats, de la mateixa empresa.

Per a més informació podeu consultr:  www.santllorencmediambient.es a l’apartat ENERGIA > PACTE DE BATLES.

Un pensament a “Pla d’acció per a l’energia sostenible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.