Parts i quarts (sobre multes)

Llegint l’artícle publicat per na Catalina Ferrer i els comentaris fets per en Guillem Pont us contaré un fet molt relacionat amb el tema que em va passar ara fa aproximadament mig any.

Resulta que arriba a una part del meu cos, les mans, un sobre blanc, perfectament tancat i amb un logotip molt sospitós a una de les seves parts.

La primera reacció en començar la lectura de la nota que hi havia a la part interior va ser davallar gran part dels sants que pasturen per allà dalt. No em podia creure el que estava llegint: s’havia donat part a l’autoritat que el meu cotxe estava aparcat a una part prohibida destinada a la part de la gent que no és mou en vehicle: els peatons.

Reprodueixo literalment, no part, sinó la totalitat del fet que se’m notificava:

Estacionar sobre la acera, paseo y demás zonas destinadas al paso de peatones. Estacionar sobre la plaza. Conductor ausente.

Els ulls em començaren a tornar locos ja que no sabien a quina part de la nota s’havien de fixar. Per una part rellegien els fets que se’m notificaven i per altra part intentaven transmetre a la part superior del cos, el cervell, la quantitat que havia de pagar en concepte de multa.

Com que no m’ho vaig prendre molt a bona part a poc a poc se m’anaren inflant i posant ben vermelles les parts, aquesta vegada de baix, fins que vaig respirar profundament i vaig dir: anem per parts!

Si jo no havia aparcat correctament, el denunciant, en part, tenia raó i ja se m’estava bé per no complir les normes de circulació.

Fixant-me amb el dia de la multa, 28/12/2010 (ja feia més de mig any) i a l’hora que era (10.38) no em quadrava massa que jo estés aparcat allà on suposadament era. Encara és part important de la multa que no he aclarida!

Remenant per gran part dels meus pensament i records no em va venir a la memòria haver trobat subjectada una noteta color rosa a la part anterior del meu vehicle: el parabrises.

Així que exclamant part hi vull! vaig partir a aclarir que havia passat el 28 de desembre confiant amb les bones parts de l’autoritat competent.

Com podeu imaginar la major part de les meves inquietuts respecte al tema no van ser solventades ni de 3 parts 1 i vaig passar a formar part del gruix de ciutadants que són enviats de part a part sense trobar una resposta. Fins a tres vegades se’m va retornar la multa. Es veu que per la Jefatura Provincial de Tráfico no hi tenc part amb el dimoni!

Per tancar el tema una part essencial de jo va decidir pagar la multa (200 euros) i donar part a la nit, i pensar que aquesta era la part de rosari que havia de pagar.

Fins quan es faran parts i quarts amb el tema dels aparcaments a les places i carrers empedrats a Sant Llorenç?

Un pensament a “Parts i quarts (sobre multes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.