Vot útil? No em faceu riure

No faig comptes escoltar cap dels debats a on hi participin els dos partits majoritaris (PP i PSOE). Tanmateix d’una manera o d’altra van juntets de la ma en moltes de coses, sobretot amb fer disbarats:

 • Resulta uns diuen que a Palma no hi ha doblers per pagar als proveïdors però després es malgasten més de 200.000 € en tornar a fer un carril bici que ja estava fet i desfer el que hi havia fet.
 • Els altres es presenten a unes eleccions dient que estan en contra de fer un l’hospital a Son Espases i quan són al poder el primer que fan es dir el contrari.
 • Uns diuen que no hi ha doblers per acabar les obres del tren (cosa que s’ha demostrat que és totalment fals) i consenten d’una forma sectària i jo diria gairebé mafiosa que tres pobles pel simple fet de que no hi governa el seu partit es quedin amb les obres “a l’aire” i Son Servera en concret quedi aïllat de la zona costanera amb tot el que això comporta per als comerços en temporada turística.
 • Els altres conserven monuments feixistes sense cap valor arquitectònic a una ciutat Europea que viu en la seva majoria del turisme alemany (no em vull ni imaginar el que deuen pensar els turistes alemanys quan veuen allò), qualcú és pot imaginar que a Hamburg, Berlin o qualsevol capital alemanya quedàs un monument honorant als feixistes nazis?
 • Uns es dediquen a fer aeroports a Castelló que després de mig any de ser inaugurats no han fet ni un sol vol.
 • Els altres es dediquen a fer línies d’AVE per redits polítics que només tenien 9 passatgers diaris i que finalment son eliminades.
 • Tots dos partits no es pronuncien a favor del “corredor mediterrani”, fent un ridícul espantós davant tota Europa, pel fet de que no passava per ca seva, Madrid…

Però el que és pitjor de tot és que facin el que facin els que aportarem més doblers per a pagar els seus “capritxets”, serem els illencs.
Així i tot estic segur que els els tornarem a votar majoritàriament a tots dos. Vot útil és diu això? no em faceu riure.

2 pensaments a “Vot útil? No em faceu riure

 1. Això és el desengany de la gent amb la política. La majoria tenim assumit que tots són iguals, independentment del partit que sigui. Però el que està clar és que un dels dos governarà, així que, per què dóna el vot a un partit minorista que el què farà després serà ajuntar-se amb el que més l’interessi dels dos partits (PP, PSOE).
  Des de el meu punt de vista, tots el partits polítics són iguals.

  • Home, jo crec que votar hem de votar emperò votar aquests dos partits ho trob ridícul del tot. Convertir la política en un Barça-Madrid i deixar de votar un partit petit perquè tanmateix no sortirà crec que és una cosa que només és a l’abast de comunitats com l’Andalusa, Extremenya o Castellana (incloent Madrid). A la resta, guanyi qui guanyi les eleccions ens tocarà abocar-hi doblers una altra vegada per això trob que votar a partits que tenen seu a Madrid és un mal negoci per a noltros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.