Xerrada sobre l’adolescència a la biblioteca de Son Carrió

Dijous, dia 17 de novembre a les 20.30 hores un especialista en psicopedagogia de la Fundació Kairós vindrà a la biblioteca de Son Carrió a fer una xerrada-col.loqui  sobre  els processos de l’adolescent, des de la infància, passant per les crisis d’identitat  fins que s’arriba al renaixement del propi ésser. L’adolescència arriba tard o d’hora i representa una preocupació afegida a pares i educadors, moltes vegades un es demana qui és aquest desconegut que viu a ca nostra? ja que els canvis que els nins i nines experimenten arriben de cop i quasi sense avís.

Els pares i mares moltes vegades ja no recorden el seu propi pas per aquesta etapa d’hormones desbaratades i per afegitó les circumstàncies i la societat tampoc no són les mateixes de fa 20 anys. A les societats que en diuen benestants (de cada vegada menys benestants) l’adolescència s’allarga més i més i un es demana quan s’acabarà.

Per això pens que és interessant assistir a xerrades com aquesta, per escoltar l’opinió d’un expert i poder posar idees en comú amb altres pares i mares o mestres i educadors. És bo saber que un no es troba totsol davant els reptes que ens porta la vida i que tot té solució. L’adolescència és una etapa necessària per arribar a la vida adulta amb plenitud i maduresa i no convertir-nos en eterns Peter Pans.

Aquesta activitat està totalment subvencionada pel Consell de Mallorca a través del Centre coordinador de biblioteques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.