Vídeo sobre la crisi

Ja que darrerament a la revista han sortit diversos articles sobre la crisi ( i que el darrer article sobre hipoteques del PSM va obrir tant de debat) he considerat convenient posar aquest vídeo didàctic i divertit de l’economista Leopoldo Abadia en el qual explica molt bé i sense manies les raons principals de la crisi i el paper que hi han jugat els bancs i els ninjas (concepte referit a l’ingenu comprador). 

El vídeo està extret d’una entrevista que li féu Andreu Buenafuente.

http://www.youtube.com/watch?v=oDQ0QBMx7Z8

2 pensaments a “Vídeo sobre la crisi


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Leopoldo Abadia no és economista, és doctor enginyer industrial per la ITP HARVARD BUSINESS, i professor de l’institut d’estudis superiors de l’empresa (IESE), durant trenta-un anys.
  Aquí teniu l’enllaç de la seva web: http://www.leopoldoabadia.com

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   Gràcies per la correcció

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.