Maleïda crisi (5)

Vicenç Navarro és politòleg i economista, és catedràtic de Ciències Polítiques i Polítiques Públiques de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i ha estat catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i de la Complutense de Madrid.Juan Torres López és catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Sevilla i ha estat secretari general d’Universitats i Investigació de la Junta d’Andalusia.

Alberto Garzón Espinosa és llicenciat en Economia i diplomat en Administració d’Empreses i Máster en Desenvolupament Econòmic, és coordinador de la revista digital Economía Crítica y Crítica de la Economía.

Tots tres són els autors d’una obra titulada Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar social en España.

Aquest llibre, prologat per Noam Chomsky, havia de ser editat per l’editorial Aguilar. Quan ja s’havia concretat la data de sortida al mercat, 19 d’octubre de 2011, i ja s’havia començat la promoció a la pàgina web de l’editorial i a les llibreries, Aguilar comunicà als autors que l’empresa volia ajornar la publicació de l’obra. Els autors decidiren oferir l’obra gratuïtament a través de la xarxa i publicar el llibre a Ediciones Sequitur amb la col·laboració d’ATTAC Espanya. Aquest llibre es pot trobar a les llibreries al preu de 10 euros i es pot descarregar gratuïtament a través de:

Web de Vicenç Navarro
Web de Alberto Garzón
Web de ATTAC España
Web de Editorial Sequitur

 

L’editorial Aguilar forma part, amb Alfaguara,  Altea, El País-Aguilar, Santillana i Taurus, entre altres, del Grupo Santillana, que pertany  al holding PRISA. Els accionistes majoritaris de PRISA són la família Polanco (35,016% de les accions) i un fons d’inversió nord americà,
la Liberty Acquisition Holdings Corp.(57,7% de les acciones). Aquest grup agrupa a més de 70 grans inversors (GLG, Taurus, Glenhill, Millenium, T Rowe Price, First Eagle,Soros Fund, Fortress, Teachers Advisors, Canada Pension Plan i els bancs Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank i Morgan Stanley.

És evident que hi ha molt d’interès en que la ciutadania no conegui les alternatives a aquesta maleïda crisi.

Un pensament a “Maleïda crisi (5)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.