Inaugurada amb èxit l’exposició de Rosa M. Sabando

El passat divendres s’inaugurà a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural s’Agrícola de Manacor l’exposició de la pintora, Rosa Maria Sabando.

En representació de l’Ajuntament de Manacor assistí a la inauguració la delegada de Cultura, Francisca Rufiandis. El president de l’Associació Cultural S’Agrícola, Llorenç Feméníes, va cedir l’honor de la presentació a na Magdalena Ordinas, ja que a més de veïna i amiga de la pintora resident a Sa Coma, és una bona coneixedora de la seva obra.

Na Magdalena va destacar que per ella la pintura de na Rosa Maria Sabando, té una llum especial, una llum interior de colors que la pintora exigeix a la seva obra. Que capta la bellesa d’un fragment de vida, d’una història, d’una emoció.

Que les seves obres tenen un ritme i associacions de colors que flueixen amb una unió de figures i d’elements suaus, lleugers i transparents. A més tenen uns fonaments de treball i de preocupació per la feina ben feta.

Per acabar va dir que: és pot enlluernar amb un cop de genialitat, o un cop de sort. Però que l’obra que ha de perviure ha de ser parida amb art, saviesa i entusiasme, tal i com heu la pintora, Rosa Maria Sabando.

L’Exposició romandrà oberta fins dia 4 de desembre.

Fotos exposició: Joan Servera…Tenda Imatges Manacor

 

3 pensaments a “Inaugurada amb èxit l’exposició de Rosa M. Sabando

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.