Tomeu Alcover presentarà nou disc a Manacor

Nou disc de Tomeu Alcover…

El dissabte dia 3 de desembre a les 20:30 hores al Teatre de Manacor, Tomeu Alcover presentarà el seu nou disc, “Transparent”. Aquest concert de presentació ha estat promogut per, Remou Col·lectiu, i serà el darrer d’aquest any.

En Tomeu inicià els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Son Servera i els continuà al Conservatori de Música i Dansa de Palma de Mallorca, on estuida piano i guitarra clássica. Al Conservatori del Liceu de Barcelona cursa estudis de guitarra flamenca.

Des de fa tres anys resideix a Estocolm i treballa a la Universitat com a professor de guitarra flamenca. A més, no ha deixat de banda la seva faceta de compositor. El passat estiu va compondre la música de la sèrie “Història sobre Blanc” que emeten les televisions locals de Catalunya  (cal dir que el guionista i director de la sèrie és el seu germà Marc, que amb aquest treball s’estrenà com a director).

El nou disc que presentarà en Tomeu, “Transparent”, fusiona el jazz i el flamenc en format acústic, estarà acompanyat per Rickard Valdés a la percussió, Jonatan Carlsson a la bateria, i Jonas Lindberg al contrabaix. Tots ells juntament amb en Tomeu es desplaçaran des de Suècia on resideixen pel concert de presentació.

A Suècia es va presentar el disc l’1  de novembre i, al tercer dia de la presentació, va aconseguir el segon lloc a la llista dels discs més escoltats dins la categoria de jazz.

Per a més informació dels treballs i activitats musicals d’en Tomeu podeu consultar la seva pàgina web, www.tomeualcover.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.