Concert de Santa Cecília de la Banda de Música

El passat 19 de novembre, i en commemoració a Santa Cecília, va tenir lloc el ja tradicional concert de la Banda de Música de Sant Llorenç.

Al principi del concert es va tenir especial compte a tots aquells esdeveniments que han envoltat a la banda del poble durant el transcurs del 2011. El cicle d’actuacions baix el títol “Quatre pobles, una banda”, va ser una experiència inoblidable i plena de noves sensacions pels membres de la nostra banda. Gaudir de la música d’altres bandes és un plaer, com vam poder disfrutar al III festival de bandes de Sant Llorenç i les festes del turista a la Costa Llorencina, tots dos celebrats el passat setembre. Recalcar els ja tradicionals, però no menys important, concerts, passacarrers, berbenes… que omplen de vida al dia a dia del nostre poble.

D’aquesta manera, es va donar inici al concert, on recalcam una primera part on es van interpretar les peces clàssiques: El Abanico (pasdoble), l’entremig de La Leyenda del beso i tres dels quatre moviments de Estampes Mediterrànies, peça dedicada a les costes del mediterrani. Per concloure la primera part, la interpretació d’una recopilació de peces de Luis Armstrong i un esplendorós Sing, Sing, Sing, contant amb els solistes: Vicenç San Cristóbal (trompeta), Malen Pascual (Clarinet) i Biel Febrer (Bateria).

Com ja és tradicional aquest dia a la mitja part, vam donar pas a la presentació dels nous membres de la banda que aquest any foren: Maia Galmés i Mª Mercé Gomila a la flauta; Jesús Fariñas i Mireia Mestre al clarinet; i, Maria Sansó i Lidia Sureda a la Percussió. També commemorà el desè aniversari d’un dels membre Biel Febrer Juan, agraint la seva tasca desinteressada al llarg de tots aquests anys.

Un cop realitzades les presentacions i atorgat el diploma al membre commemorat, es va donar pas a la segona part del concert, amb una variació de peces encapçalada per The Round Tamble, Dirty Dancing, la marxa mora Orion i Into the Storm per concloure el concert.

Des d’aquí donar les gràcies a cada un dels membres de la banda de música, per fer possible que any rere any la banda pugui arribar al concert de Santa Cecília. També, destacar que per primer cop amb la història de la banda no vam poder gaudir de la presència del nostre membre més antic Gabriel Riera Cabrer, el qual era present dins el públic. Dit tot això: Gràcies a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.