Nova enquesta de Card.cat

Una setmana més, Card.cat posa en marxa una enquesta per a saber l’opinió dels seus lectors. Aquesta vegada la pregunta  té relació amb el vostre temps lliure. Com l’ocupau? Segurament que cadascun a la seva manera…

A continuació us pos l’enquesta (a més estarà exposada a la part dreta de la nostra pantalla durant les dues setmanes que estigui en marxa).   Animau-vos a votar!!!

Descomptant el temps de feina i atenció personal i familiar. A què dediques preferentment el teu temps?

 • Internet (30%, 11 Vots)
 • Esports (27%, 10 Vots)
 • Altres (24%, 9 Vots)
 • Llegir llibres (11%, 4 Vots)
 • Tele (8%, 3 Vots)

Nombre de votants: 37

Loading ... Loading ...

5 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Pau; Això es molt reletiu; Jo me entretenc: Un poc ligint, un poc culegant pes camp, un poc en internet, i un poc mirant se TV, i ha més va per temporades,no sempre es cos te demana lo mateix; També sol anar una hora ha ceminar, coma tems lliura.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Bon vespre Pau,
  tal com ja t’ha dit en Juan, hi ha gent que feim tantes coses que ens veiem obligats a votar “Altres”, perquè el sistema d’enquesta és tan simple que no admet que puguis consultar internet i llegir llibres alhora.
  Però de totes totes és, una bona iniciativa
  Ànims

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   alertau no diu q només faceu això, si no que en quin ocupau més el temps. Jo també faig diverses coses, però a final de setamana si faig un recompte… en quin he ocupat més el temps?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

 3. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Pau, la gent no acaba d’estar contenta amb aquesta enquesta. T’hi hauràs de mirar més en les pròximes. Punyatero! No tenies temps aquesta setmana de pensar alguna cosa més original!!

  Venga que tots sabem que ho saps fer millor.

  Una besada d’una aficionat de’n Pocholo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   Feim el que podem (i un poc més). per cert, s’admeten propostes. Les podeu enviar a editors@card.cat

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.