Qüestions pràctiques de Card.cat

Supòs que molta gent ja domina la nostra pàgina de dalt a baix, però m’he trobat alguns casos  que no és així i per això, per a qui pugui interessar, faré un petit tutorial de la nostra pàgina:

– A la portada surten deu articles cada dia per ordre cronològic, però si algú vol revisar els deu anteriors, basta vagi fins a baix de la nostra portada i just després de les notícies hi ha el botó ENTRADES SEGÜENTS. Si el pitjau,  podreu revisar tots els articles publicats en el passat.

– Com que tenim un ritme de publicació de 3 a 5 articles diaris (bon senyal que la gent té ganes de participar), és fàcil que aviat desaparegui un article de la portada. Per això també pot resultar interessant  revisar LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES,  les quals sempre estan a dalt, a la dreta de la nostra portada, just damunt de l’agenda. Si hi pitjau, entrareu a la notícia en qüestió.

– L‘enquesta surt com a una notícia normal per la qual cosa aviat desapareix de la portada (a pesar que es pugui votar durant dues setmenes). Per poder votar, ho podeu fer des de l’article mateix, però quan la notícia ja ha desparegut de la portada,  l’enquesta queda fixada de manera permanent a la dreta de la nostra portada, just davall de l’agenda. Des d’allà podeu votar i mirar el resultat temporal de l’enquesta.

–   Els dies assenyalats en color a la nostra agenda siginifiquen que hi ha algun acte. Si deixau el cursor uns segons damunt del dia concret, us sortirà un cartellet que us anuncia quin acte està previst per aquell dia.

– Si voleu fer algun comentari de les notícies, teniu opció de fer-ho  pitjant el globus que tots els articles tenen a la seva part superior dreta. Allà haureu d’escriure el vostre nom, correu electrònic i fer el comentari pertinent.

Esper que aquesta petita guia us hagi servit de qualque cosa!!!!

Un pensament a “Qüestions pràctiques de Card.cat

  1. Retroenllaç: Qüestions pràctiques de Card.cat (II) | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.