Resultats parcials del Torneig de Tennis de Nadal

Estimats lectors de Card. cat, a pesar de les diverses plogudes que hem patit durant alguns dies de la setmana passada, el torneig de tennis de les festes de Nadal segueix cap endavant. Ja s’han jugat gairebé tots els partits de primera ronda ( només falta l’enfrontament entre Joan Bauçà Vives i Jose Ruiz ) i un de la segona.

Hi ha hagut resultats per a tots els gusts, victòries “abultades” com la de Paco Pastor a Jaume Riera Massanet per un doble 6 a 0, i remontades espectaculars com la de Lluís Lliteres a un servidor ( Mateu Àngel Domenge), ja que va esser capaç de remontar un 6/3 4/1 en contra i va acabar imposant-se per un doble 7/6 en els dos darrers sets. Realment va ser d’admirar l’entrega de tot un veterà com en Lluís, que no va donar una bolla per perduda i s’aferrà a la pista amb dents, mans, ungles i tot el que va fer falta.

Pel que fa referència a la segona ronda, a dia d’avui s’ha jugat un únic partit, el de JoanBauçà Bauçà “Teret” contra Pau Quina Jaume ” el nostre honorable president de Card. cat “, que es va resoldre amb victòria de “Teret”. Cal destacar les “declaracions” que va fer el nostre president en ” roda de prensa posterior al partit ” ( això és una conversació telefònica que vàrem tenir i on em contava els petits detalls de la seva derrota ), on afirmava que a pesar de la derrota estava molt content amb el joc desplegat al primer set i que després “va acabar els xítxeros”. Per tant donam l’enhorabona a tots dos, a en “Teret” per la victòria i al nostre “honorable president” per la satisfacció personal amb el seu joc.

Per si voleu saber els resultats de la resta de partits, adjuntam un arxiu amb l’esmentat contingut. I no vos preocupeu que seguirem informant.

Quadre del torneig

4 pensaments a “Resultats parcials del Torneig de Tennis de Nadal

  1. Sr Presi i Sr enginyer informàtic de card.cat, anau alerta perquè corr es rumor que teniu un virus per sa pagina web que ocasiona variacions a des articles publicats, sobretot si aquest articles recullen les impresions del senyor president després de ser abatut, fulminat, defenestrat, derrotat, “rubalcabiat”a sa pista per un contundent 6-0

  2. La primerao Norma de tot Bon periodista ES no canviar les coses q van enter cometes ja que son les declaracions De algu I aquestes no és Poden alterar. O no vau veure en mourinho ahir? Yo no he dicho eso. Miam si aprens dell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.