Tomeu Alcover… músic i compositor

“Es Racó de Card.cat per… Araceli i Magdalena” presenta la crònica del concert de Tomeu Alcover. 
 
Presentat amb èxit a Manacor el nou disc de Tomeu Alcover

Renou Col·lectiu tancà la novena temporada organitzat el passat dissabte dia 3 desembre el Teatre Municipal de Manacor, el concert presentació del nou disc de, Tomeu Alcover, Transparent. Gravat a Calma Estudis i produït per, Josep Umbria.

Des del primer moment del concert la música d’en Tomeu va captivar al nombrós  públic assistent, entre els quals hi havia nombrosos  músics de la Comarca de Llevant. Va començar el concert tocant la primera peça en solitari. La banda que es va desplaçar des de Suècia per acompanyar-lo al concert estava formada per: Rickard Valdés, a la percussió, és un excel·lent percussionista (fill del llegendari pianista, Bebo Valdés), Jonatan Carlsson a la bateria i Jonas Lindberg al contrabaix.

Al concert tocaren 12 temes tot composicions originals. La banda anava fusionant ritmes de jazz, latin-jazz i flamenc. Els temes més aplaudits del disc varen ser, Un temps a  Barcelona, que és el que més fusiona el flamenc i Leia’s song, un tema que enseguida enganxa.

El disc es va publicar dia 4 de novembre i està disponible a iTunes, Spotify,  Amazon i a les principals tendes de Internet.

A Suècia es va presentar el passat mes i va ser número 2 dels perfils de, Reverb Nation més visitats de Suècia dins la categoria de musica jazz i número 3 de música llatina. El YouTube d’en Tomeu ha estat el número 22 que ha rebut més visites a tota Suècia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.