Adéu a la llet fresca

Una llàstima. Només així es pot qualificar la retirada de les màquines de llet fresca procedent de la granja de Canyamel que estaven repartides pel Llevant de Mallorca (entre elles una a  Sant Llorenç, a la carretera de Son Servera).

Segons diuen alguns, ha estat perquè l’amo de la granja no s’ha entès amb la distribuïdora de màquines; segons d’altres, la raó és que l’amo de la granja s’ha jubilat; i segons la resta, és que la cosa, com moltes en aquests anys de crisi, ha fet fallida. Però sigui quina sigui la causa, la qüestió és que ens hem quedat sense llet fresca i natural, provinent directament d’una granja mallorquina. Jo, personalment, gaudia d’anar cada setmana amb la meva botelleta de vidre reutilitzable a cercar aquella llet tan gustosa (com els vells temps, quan anava de petit a la lleteria de Sant Llorenç, situada per devora l’Esgésia). Però no, no hi ha ni un sol negoci un poc alternatiu, que surti d’aquestes grans cadenes capitalistes de supermercats i de grans marques, que funcioni. I l’enèssim exemple s’ha vist amb el tancament d’aquestes màquines. El que dèiem: un autèntica llàstima.

Un pensament a “Adéu a la llet fresca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.