#Admirables guanya el Festival Femitic 2011

Després d’un mes de votacions populars i de balanceig entre el primer i el segon lloc del ranking de més votats, el jurat de Femitic 2011 Festival de vídeos fets per dones va lliurar el primer premi de la categoria de Vídeo i Noves Tecnologies a Admirables, realitzat per Paula Girart.

Aprofit per donar les gràcies a tots els que m’han votat i m’han donat suport en tot el procés de votacions.

Al llarg del desenvolupament del projecte ja havia tengut una gran satisfacció amb el diàleg i les respostes de les bloggeres, així com el nomenament d’una d’elles al Premi Nobel de la Pau 2011. Però l’obtenció del premi ja va ser la satisfacció plena!

#Admirables ha tengut 483 visualitzacions al canal de Youtube de Femitic, 96 visualitzacions a la meva pàgina de Vimeo personal i 91 la versió subtitulada en anglès. A més, la bloggera Lina Ben Menhi el va penjar a la seva pàgina de Facebook, la qual té 33.024 fans! Al Facebook ha tengut nombroses visualitzacions, comentaris i també ha tengut repercussió el hashtag de Twitter #admirables.

També ha sortit a alguns mitjans, a part del de Card.cat, com:

Tot plegat, m’ha demostrat que quan fas una feina sense ànim de lucre però amb il·lusió i persistència pot donar un molt bon resultat. A més, segueixo un lema que crec que és un bon consell per fer una bona feina: “Si ho fas… fes-ho bé!”.

6 pensaments a “#Admirables guanya el Festival Femitic 2011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.