Nova enquesta de Card.cat

Ja tenim aquí la nova enquesta. Com sempre, tendreu dues setmanes per a votar i, mentrestant, podreu anar seguint els resultats parcials a partir del gràfic que deixam sempre en portada (a la banda dreta, just davall de la nostra agenda).

Aquesta setmana tornam a tractar un tema polític que ens toca a tots: la crisi. La pregunta que us plantejam és la següent:

Creus que les polítiques d'austeritat acabaran essent positives per a la majoria dels ciutadans?

 • No (82%, 32 Vots)
 • (18%, 7 Vots)

Nombre de votants: 39

Loading ... Loading ...

8 pensaments a “Nova enquesta de Card.cat

  • Ens referim en general. És a dir hi hauna part d’economistes q diuenque els governs han d’invertir perquè es mogui l’economia i sortigum de la crisi; altres aposten per l’austeritat, disminuir la inversió pública (en general: obres, educació, sanitat, projectes…) per sortir-ne. Voltros heu d’elegir la vostra opció.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  • Aquests retalls, més o manco, el 90% s’apliquen en sanitat, educació i serveis socials. Hi estàs d’acord amb aquests retalls?

   Als seus sous i la corrupció, els polítics els mantenen sense canvis.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 1. Ens demanen austeritat a nosaltres per a pagar els bancs que ens estan robant? Si no feim com a Islàndia i empresonam a tots aquells que malbaraten els nostres doblers no sortirem mai de la crisi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Estic d’acord!!! I els doblers de la corrupció política? Fem l’esforç de recuperar-los. Amb el llarg etc. de politics corruptes que hi ha a les Illes podriem invertir a reduir retalls.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • M’agrada.
    Jo crec que el que han fet a Islàndia és, el correcte…i ens torbam una mica.
    I si no poden tornar els doblers robats, al menys que deixin de robar-ne més…perquè ells segueixen pujant-se els sous, mentre fan retallades en prestacions socials, sanitàries i culturals…per llogar cadiretes.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
 2. No hi ha doblers per les escoles però en canvi n’hi ha per fer autopistes? Mentre a Alemanya necessiten Enginyers aquí seguim amb la penosa política que ens ha portat fins aquí on som. El que dèiem de “pa per avui i fam per demà” resultà ser cert però estem encaparrotats a seguir fent-ho igual. No n’aprendrem mai, tenim el que ens mereixem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.