Exposició de Bel Fullana Riera

Avui divendres, 16 de desembre, a les 20h., a sa Torre de ses Puntes, Manacor, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de l’excepcional pintora carrionera Bel Fullana (llicenciada en Belles Arts, i que ja s’ha fet un lloc important dins el món de la pintura, tant a la nostra illa, com a altres indrets de la Península i l’estranger).

L’exposició estarà obreta fins el proper 8 de gener.

El seu impactant art segur que et corprendrà i et fascinarà. Aquest és un dels quadres que hi trobaràs.

Anem a fer-li una visita!!

2 pensaments a “Exposició de Bel Fullana Riera

  1. Supòs que pel meu gust a l’estètica obscura, decadentitsta i romàntica (per alguna cosa m’agraden The Cure, Nine Inch Nails, David lynch, david Fincher, Terry Gilliam o Goya) sempre m’han resultat interessants les pintures d’aquesta artista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.