Ja teniu PP

Com era d’esperar, de tot lo mal fet d’Espanya té la culpa l’anterior govern. Es la seva excusa per poder retallar. Bé idò,  dia vint i nou  vaig sentir dir al de Sa Pobla com havien de retallar per mor de que l’anterior govern els havia deixat  deute. Aproximadament a les tres hores va contestar el Conseller anterior de festes de Sa Pobla explicant com quan ell va entrar, s’havia trobat aproximadament el doble de deute (que havia deixat el PP) que el que ell havia deixat. I ho explicava així: “Jo, com nou en aquesta feina, vaig callar i me vaig posar a fer feina, però com ells estan amb aquests pla, jo també me vull defensar, jo en vaig trobar el doble del deute que deix, i si qualcú des PP ho vol discutir davant sa premsa o sa TV basta m’ho digui. Però ells en fan bandera, de com han trobat les caixes. A nivell autonòmic per què no expliquen el deute del Palma Arena? I del Tramvia? I la circumvalació de Sant Llorenç i altres?

Moltes més coses, les posen com a deutes de l’anterior govern, quan per poc que un estigui al dia sap que tot això i altres coses són deuta seva. Però ells en saben, i s’esquerra no. I axí mos anirà a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.