Concert de Nadal a sa Coma

El dia 26 de novembre es va celebrar el concert de Nadal de la Coral de la Gent Gran  de sa Coma i la Banda de música Jove de Sant Llorenç a l’església de sa Coma. La notícia inclou un bon grapat de fotos i un vídeo de l’actuació:

A les 19:30 hores va començar un magnific concert de cançons nadalenques i altres cançons molt conegudes per part de la Coral de la Gent Gran de sa Coma. A continuació va arribar l’explosió de sons a càrrec de la banda Jove per acabar amb dues cançons interpretats per les dues agrupacions. Aquí us deix l’enllaç del vídeo:

La Gent gran de sa Coma va fer un homenatge a Joana Maria Gayà per haver complit 90 anys enguany i a Pau per acompanyar a la Coral en totes les seves activitats. Al concert d’avui va acompanyar a la Coral amb una guitarra.

Per finalitzar l’acte el batle va felicitar a ambdues agrupacions, a les persones homenatjades  i  va desitjar felices festes a tots els presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.