Els patges arriben a Son Carrió

Dilluns, dia 2, els tres patges reials arribaren a la plaça de l’església de Son Carrió davant la mirada il.lusionada dels al.lots. Les cartes preparades, els nervis al cos i la rialla a la boca, el temps d’espera se va fer etern, no es podien estar quiets, fins que a la fi unes capes lluentes, majestuoses es dirigiren, baixant pel carrer Major, fins arribar a la plaça de l’església.

Tothom es va posar a la coa per entregar la carta i agafar els caramel.los que els patges els donaven. Veure la mirada il.lusionada i innocent dels més petits és un plaer, no només pels pares i familiars, sinó per a tothom. Qui pogués tornar a la infància, hi ha coses que no canvien mai.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.