Cap d’any de la Gent Gran de Sant Llorenç

31 de desembre de l’any 2011, dissabte de cap d’any. S’ha acabat un any més, un any del qual no podem dir que hagi estat molt bo, un any de crisi econòmica, falta de llocs de treball, disminució -o en el millor dels casos- congelació de sous i pensions, desallotjaments per falta de pagaments, tancament d’un munt de petites i mitjanes empreses, canvi dels governs central i autonòmic (fins i tot  fèrem a prop a canviar de batle). Bé, què us haig d’explicar jo que no sapigueu ja de tot això, tots els mitjans de comunicació ens metrallen tots els dies amb les mateixes històries, també els polítics s’encarreguen de recordar-nos-ho en tot moment, repeteix que et repetesc, els mateixos arguments, no saben (o no volen) fer una altra cosa que donar-se les culpes els uns als altres. Moltes promeses però no arreglen res de res. Solament en una cosa demostren una mica d’intel·ligència: retallen de pertot menys del seu sou. No us vull atabalar més, no sé perquè m’ha pegat avui per escriure sobre política, si jo no en tinc ni punyetera idea.

Tornem a començar: 31 de desembre de 2011, dissabte de cap d’any, s’ha acabat un any més, festa gran  per acomiadar el que s’en va i donar la benvinguda al que arriba.

La gent gran, en la mesura de les nostres possibilitats, ja no podem fer miracles, també vàrem voler unir-nos a aquesta multitudinària celebració, per aquest motiu ens anàrem a celebrar-ho a Son Sant Martí, ja hi anàrem l’any passat en el mateix restaurant, bé i que, no sé si és perquè ens va agradar molt o perquè és un dels llocs més barats de la illa, la veritat és que allà ens tracten molt bé, el menjar és abundant i bo, els clients són tots de les mateixes característiques que nosaltres, ens sentim com en família, com a casa. A l’hora de ballar, la música que ens toquen és de la nostra època, música per ballar d’aferrats o això més modern com els balls en línia. En una paraula, ens ho passem molt bé, ens divertim molt i gastem poc.

Molts d’anys per a tots, pau al món, harmonia en les famílies i que els nostres amics, segueixin en el 2012 sent els nostres amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.