Arribada dels reis

Aquí us deix els horaris de l’arribada dels reis als diferents pobles del municipi:

SANT LLORENÇ: A les 19:00 hores. Enguany aniran a cercar-los els carros de cavalls de Sant Llorenç i arribaran acompanyats de la Banda de Música. Itinerari: del Pou Vell a l’Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats i saludaran els nins i nines. Després, adoració a l’església i entrega de regals a la plaça de l’Església. Col·laboren: Associació de Cavallistes de Sant Llorenç, AMIPA, grup de Joves i Banda de música.

– SON CARRIÓ: A les 19:00 hores. Ses majestats adoren el nin Jesús a la plaça de l’església davant un betlem vivent. Acte seguit reparteixen les juguetes per les cases.

SA COSTA: A les 19:00 hores. A la platja de sa Coma, agafaran el tren per arribar a la plaça de l’Església. Adoració del betlem vivent i entrega de regals. Col·laboren: Associació de Veïns, Associació de Gent Gran Punta de n’Amer i AMIPA.

Un pensament a “Arribada dels reis


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    A Son Carrió ho organitzen l’AMIPA , un bon grup de joves i tots els que poden donar una mà.
    Aprofit per donar les gràcies a tota la gent del municipi que de manera desinteressada treballa perquè tot això surti bé. Molts d’anys!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.