On la pegam?

Estimats lectors de Card.cat, als amants de la música i especialment del rock, teniu una cita amb el grup anglès  Dr. Feelgood.

Es formaren a principis dels anys 70, i han estat una de les bandes de R&B més apreciades del món. Són una mescla de Chuck Berry, Bo Diddley i Muddy Waters. Dels seus temes més populars cal destacar “Roxette”, “Milk & Alcohol”, “Motley Crue”, “Down at the doctors”, “She does it right” i “Route 66”.  Els àlbums més importants són “Malpractice” i “Stupidity” tots dos de l’ any 1976. En el primer trobarem temes mítics com “Going back home”, “Back in the night” o “Another man”, amb aquest àlbum arribaren al lloc 17 de les llistes angleses. Però fou amb el directe “Stupidity” amb el qual arribaren al primer lloc.

Tot i que la banda no conserva cap dels membres originals, reuneix al bateria Kevin Morris, que va acompanyar a Lee Brilleaux (membre fundador mort al 1994) a partir de l’ any 1983, a Steve Walwyn a la guitarra a partir de l’ any 1989, a Phil Mitchell al baix a partir del 1983 i el carismàtic vocalista Robert Kane, ex-component de la darrera formació de The Animals. Aqui teniu una mostra del que podreu  veure:

La cita serà el dijous 12 de gener al teatre de Lloseta a les 21 hores i pels que no volgueu anar tan lluny, podreu veure-los al teatre de Manacor el divendres 13 de gener a la mateixa hora.

El preu de les entrades seran de 15 euros anticipada i 19 euros a taquilla. Les podreu aconseguir a:

  • Palma: Pasatiempos/ Vinilo/ Rockhouse
  • Manacor: Teatre/ Rockhouse
  • Sencelles: Molico
  • Felanitx: Bar Cent3
  • Lloseta: Teatre/ Bar Bestard
  • Selva: Aires de muntanya
  • Mallorcaentrades.com

Un pensament a “On la pegam?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.