Una de llibres

L’ofici de viure bé de Gaspar Hernàndez és un llibre d’aparença senzilla i profund calat.

El subtítol, “Eines útils per al benestar emocional” enfoca el contingut que es basa en les aportacions d’experts en diversos temes i científics entrevistats per l’autor. Entrevistes en el seu dia publicades a El Periódico i El País amb finalitat de divulgació cultural del camp emocional.

Un pensament a “Una de llibres

  1. Em qued amb la frase irònica però plena de sentit “Tant dels bons moments com dels dolents, se’n surt”. A pesar que aquí entra en joc la percepció subjectiva del temps: els bons moments semblen fruir a una velocitat endiablada, mentre que els dolents semblen anar a pas de tortuga i sortir-se’n pareix molt lluny. D’aquí ve l’expressió tantes vegades sentida: “El temps m’ha passat volant… es veu que m’ho passava bé” o, pel contrari, “Quin avorriment… El rellotge no es movia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.