Una de llibres

L’ofici de viure bé de Gaspar Hernàndez és un llibre d’aparença senzilla i profund calat.

El subtítol, “Eines útils per al benestar emocional” enfoca el contingut que es basa en les aportacions d’experts en diversos temes i científics entrevistats per l’autor. Entrevistes en el seu dia publicades a El Periódico i El País amb finalitat de divulgació cultural del camp emocional.

Un pensament a “Una de llibres


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Em qued amb la frase irònica però plena de sentit “Tant dels bons moments com dels dolents, se’n surt”. A pesar que aquí entra en joc la percepció subjectiva del temps: els bons moments semblen fruir a una velocitat endiablada, mentre que els dolents semblen anar a pas de tortuga i sortir-se’n pareix molt lluny. D’aquí ve l’expressió tantes vegades sentida: “El temps m’ha passat volant… es veu que m’ho passava bé” o, pel contrari, “Quin avorriment… El rellotge no es movia”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.