Acte de lliurament de plaques i diplomes SICTED

Dia 26 de gener va tenir lloc a l’Auditòrium de sa Màniga el lliurament de plaques i diplomes del Sistema integral de Qualitat Turística en Destinació  a les empreses i serveis distingits l’any 2011, presidits per Sr. Mateu Puigròs (batle de Sant Llorenç), Sr. José Marcial Rodríguez(director de l’Agència de Turisme. de les Illes Balears) i Sr. Nicolás Bordal (regidor de Turisme, Comerç i Seguretat Ciutadana).

 

A principis de l’any 2011, l’Ajuntament de Sant Llorenç es va adherir com a destí turístic al projecte SICTED i, posteriorment, va signar un conveni de col·laboració amb l’Agència de Turisme de les Illes Balears per poder fer possible la implantació del projecte amb el seu suport tècnic.

All llarg del passat any s’ha dut a terme la formació, les assistències tècniques i les avaluacions pertinents per tal d’arribar a final d’any amb el major nombre d’empreses distingides. A principi d’any es varen adherir al projecte un total de 29 empreses i serveis, dels quals se n’han distingits 23, que passen al segon cicle.

Desprès de la presentació el batle va obrir l’acte per donar pas al lliurament de plaques i diplomes a les següents empreses:

BIOMAR SPA, Castell de Mar, Garbi Cala Millor, Hipotels Flamenco, Hipotels marfil Playa,Hotel Hipocampo Palace, Marin s Cala Nau, OIT Cala Millor, OIT sa Coma, OIT S’Illot, Playa del Moro, Polícia Local de Sant LLorenç, PROTUR Atalaya apartamentos, PROTUR Badia Park aparthotel, PROTUR Biomar Gran Hotel&SPA, PROTUR Cala Millor Playa apartamentos, PROTUR Monte Safari, PROTUR Palmeras Playa aparthotel, PROTUR Sa Coma Playa, PROTUR Safari Park aparthotel, PROTUR Vista Badia aoarthotel, Torre Blanca apartamentos i Viuaventura empresa de turisme actiu.

La clausura de l’acte va ser a càrrec del director de l’Agència de Turisme de les Illes Balears, Sr. José Marcial Rodríguez, que va valorar molt positivament el treball realitzat per tots el implicats en el programa , va demanar que segueixen  mantenint l’esforç i continuar amb els sistemes de qualitat , els manuals per aconseguir la uniformitat, la homologació i la màxima qualitat en tots els establiments adherits. Va concloure amb la petició d’animar als hotelers que encara no pertanyent al projecte i animar de forma molt especial a l’empresa Viuaventura que obre un nou camp a la zona amb diverses activitats  d’aventura realitzades al nostre entorn.

El segon cicle d’aquest projecte renovador començarà amb les properes jornades de sensibilització que es faran el proper mes de febrer i a principis de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.