Experiència reflexiva

En aquesta bullidissa permanent que representa el card.cat  intentem una nova experiència reflexiva per a una adequació conceptual (RACA) amb la finalitat d’intentar apropar les aportacions de la ciència i el fer habitual.

Històries viscudes, reflexions i propostes de desaprenentatge són les tres potes que sustenten la proposta

Un pensament a “Experiència reflexiva

  1. M’agraden aquestes fotos ‘macros’ que sols possar d’objectes quotidians o d’aspectes de la naturalesa, més i tot quan t’exigeixen mirar-les uns segons per poder-los identificar. És el que m’ha passat amb la imatge de capçalera de sa magrana. I en relació a aquest fruit m’agradaria indicar una curiositat político-històrica (recuperant aquella secció de curiositats den Josep Cortès) com és que és un fruit present a la part inferior de l’escut d’Espanya, i que ve a representar el Regne de Granada, junt als altres quatre de major presència a l’escut (i que ningú pretengui veure una lectura política a aques comentari, que per la meva part no hi és)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.