A on la pegam?

Aquest cap de setmana tan fred és  perfecte per gaudir d’un bon espectacle a qualsevol recinte tancat. A continuació n’hi ha una partida:

 • A Sa Màniga: divendres hi veureu l’obra ‘In the backyard (Al pati del darrere)‘ de la Companyia teatral Noctàmbuls i dissabte hi podreu escoltar ‘En Palma quartet‘ que foren els guanyadors del Certamen Art Jove de grups de cambra.
 • Al Teatre municipal de Manacor, Ars Antiqua ens oferirà la opereta còmica ‘El Mikado
 • Al Teatre del Mar de Ciutat, també pel que fa a Teatre, podreu passar una bona estona amb ‘La marató‘ de la companyia La impaciència, que fou guardonada amb el Premi Escènica 2011 al millor text teatral.

4 pensaments a “A on la pegam?

 1. ‘in the backyard’: obra altament recomenable, argument atractiu, actual, social i (el més difícil) sense figures maniquees, amb una actuació molt bona per part dels actors.
  Quan vaig llegir l’argument per card.cat em vaig fer a la idea que qui més qui menys sentiria molta més simpatia per un dels protagonistes, però el text aconsegueix que fins i tot en ocasions la comprensió caigui de banda de l’altre (i crec que puc dir que la reacció del públic així ho corrobora).
  Magnífica idea, també, la de la tertulia i ronda de preguntes posterior a l’obra.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Ho puc corraborar. Enhorabona a en Jaume Miró per l’obra i als actors per la seva execució. Juntament amb Acorar han estat dues agradables sorpreses de l’escena mallorquina

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. No he pogut anar a veure’n cap de les dues però la vostra opinió és una demostració que, tret de casos excepcionals, no cal ‘importar’ cultura i de ben segur en podríem ‘exportar’ amb la cara ben alta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. L’altra dia la vaig veure a Sant Joan i me va parèixer una obra formidable. Del millor que s’ha fet enguany. Estic molt orgullosa que a Mallorca es facin textos i obres com aquesta. Fa dies que la vaig veure i encara hi pens. Molt però que molt bé. La recoman molt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.