Moments de cinema

En un moment com aquest, en el qual el capitalisme ho arrasa tot, és bo recordar una escena memorbale de Los Lunes al Sol (2002, Fernando León de Aranoa). Em referesc a l’escena en què el personatge interpretat per Javier Bardem llegeix el popular conte de La cigala i la formiga a un infant. El que té de bo el fragment és la interpretació, en clau marxista, que es fa del conte. La veriat és que resulta ser un diàleg molt enginyós i divertit (a part, de molt ben interpretat per Bardem).

Passat el temps, el que pareixa un film un poc exagerat sobre un grup d’aturats, malauradament  al final, si miram la crisi que atravessam, ha quedat fins i tot en massa poc. Qui ho havia de dir…

Aquí teniu l’escena:

YBQ3Oyy7jeo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.