Concentració per la reobertura de la carretera de Son Servera – Cala Millor.

Perquè de ben segur molts de serverins també ho farien per nosaltres, passam la convocatòria que ha fet l’ajuntament de Son Servera per demà a les 11:00 a l’aparcament de Muller:
Els agents socials de Son Servera, Cala Millor i Cala Bona s’uneixen per reclamar la reobertura de la carretera Son Servera – Cala Millor
Consideram inacceptable que davant el perjudici que suposa el tall de la carretera l’executiu autonòmic no prioritzi acabar aquesta obra
La decisió unilateral del Govern de Palma d’aturar les obres del tren de Llevant ha causat un greu perjudici per al nostre municipi.
A més, per afegitó, ja fa molts mesos que l’actual Equip de Govern de l’Ajuntament de Son Servera es va reunir amb l’executiu de Palma per tal de donar una solució satisfactòria i immediata a tots els afectats.
Cal recordar que les obres es varen aturar d’un dia per l’altre, sense cap tipus de consens i sense cap tipus de previsió de restaurar les xarxes viàries. Ara per ara, en aquests moments el panorama és desolador i reclama ja una solució immediata: dos nuclis que pertanyen al mateix municipi incomunicats a les portes d’una nova temporada turística, amb molts comerços afectats i molts ciutadans obligats a fer un trajecte molt més llarg per anar de Son Servera a Cala Millor.
Després de tant de temps sense cap tipus de resposta per part del Govern de Palma ja no podem entendre la provisionalitat del tall de la carretera, que suposa un trasbals molt important per a ciutadans i turistes.
Per tot això,
SOL·LICITAM:
LA RESTAURACIÓ IMMEDIATA de la carretera que uneix el nuclis de Son Servera i Cala Millor.
Concentració per la reobertura de la carretera de Son Servera – Cala Millor.
NO POTS FALTAR!!!!!
12 de febrer a les 11:00 h 
Lloc: Aparcament de Müller

Un pensament a “Concentració per la reobertura de la carretera de Son Servera – Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.