El CEE Joan Mesquida celebrà el Dijous Llarder

Animat dijous llarder al CEE Joan Mesquida de Manacor

Com la majoria de centres educatius el CEE Joan Mesquida de Manacor organitzà una animada festa de disfresses pels alumnes. Cal felicitar a la directora, Catalina Nadal, i tot el professorat per la seva implicació i bona organització. Una berena, acompanyada de música i ball feren gaudir a tots els nins i joves de l’escola d’un capvespre especial.

El CEE Joan Mesquida acull a nins i joves discapacitats de la Comarca de Llevant. Actualment tots els centres del sector de discapacitats es troben davant  una greu situació econòmica davant el deute que té  el Govern Balear i el Consell de Mallorca. De no posar-se al corrent de pagament de tots els deutes que tenen amb les associacions que atenen als discapacitats els centres no podran subsistir i hauran de prendre mesures molt dràstiques com tancar serveis, centres, etc. Esperem que el Govern Balear i el Consell de Mallorca trobi una prompta solució al problema del sector de la discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.