Fins aquí hem arribat!

Donada la situació en què ens té la Conselleria d’Educació??? volem manifestar el tracte que rep  la nostra escola (com totes les altres públiques de les Balears).

Deute de la Conselleria d’Educació

8 pensaments a “Fins aquí hem arribat!


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  És absolutament vergonyós. Per part meva podeu comptar amb el meu suport -com a mínim a nivell personal- i crec que el de la majoria dels pares.
  Per altra banda crec que és necessària una concentració, de tots els centres escolars en protesta del maltracte per part de la conselleria per tot el que fa referència a l’educació i la cultura.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Estic totalment d´acort amb tu Serafí. Es la primera vegada que escric a card.cat peró es que no ho he pogut resistir. Jo no tenc fills peró pensar el que els espera el dia que els tengui hem fa tremolar. No ho hem de consentir, l´educació es el valor mes important que tenim les persones i no ens poden fer això.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 3. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  TOTALMENT D’ACORD, SI HEM DE FER ALGUNA COSA TAMBÉ PODEU CONTAR AMB MI

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 4. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Això són les autopistes de l’educació que va prometre el Sr. J.R.Bauzá. En qüestió de sis mesos s’han convertit en camins de carro.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 5. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Primer pas: anar a trobar els diferents grups de l’Ajuntament i els diferents diputats (en les diferents institucions) de la comarca de Llevant perquè es mullin. Sigui quin sigui el seu partit, ara són representants de tota la ciutadania i, com a tals, han d’actuar… si se’ls pressiona, és clar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 6. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Totalment d’acord amb aquestes protestes. A més, com que sempre es destaquen les altres, donar l’enhorabona i molts d’ànims als qui encara consideren que les protestes es poden fer amb pancartes (a més, originals), mitjans de comunicació, manifestacions i concentracions (legals), i molts d’altres mitjans respectant no només les regles sinó, sobretot, sense ànims de perjudicar als demés.

  Que ningú pretengui cercar una doble lectura a aquesta enhorabona sincera, perquè per la meva part no n’hi ha. Simplement trob injust que només es destaquin socialment les protestes (per molt justificades que estiguin) que utilitzen mitjans que vulneren els drets aliens, i que passin desapercebudes les que, com aquesta, es fan totalment de bona fe. Ànims.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 7. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Estic totalment d’acord amb les mesures adoptades per l’escola. Podeu comptar amb el meu suport com a ciutadana, com a mare i com a docent. Com diu en Serafí, és vergonyós el que fa aquest govern amb l’educació pública.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 8. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Esperau un poc ,perquè això no ha fet mé que comensa; Quant tenguin tot es poder hi aguin pasat un sert tens, hi se vagin dont conte de lo frets que som, com se seva idea es fermos torna cinquante anys enrera en tots es sentits, ha poc ha poc mos hi duran. En pore comensere ha parlar de retais, que com dic, això només ha fet comença. però tot Poble te es Govern que se mereix.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.