Per devers Sóller amb Som Carrioners

Aquest passat diumege, 26 de febrer, un bon grup de persones, unes setanta, férem una caminada, ben agradable i entretinguda, amb sortida i arribada a Sóller.

L’itinerari començava a davant el Poliesportiu de Son Carrió a les 9 del matí. Partida amb autocar (sempre eren les 9.15 en sortir) i arribada a Sóller damunt les 10.40.

Tot començar, i encara amb les cames adormissades, arribava el trajecte més exigent i costós de tota l’excursió. Una pujada que ens va fer treure els colors, caure les primeres gotes de suor i llevar-nos la son. Entremig de tanta calor, però, tenguérem temps d’asseure’ns i fer una bona berenada, on no hi faltaren la sobrassada, el formatge i les taronges.

Al cap d’unes dues hores de caminar entre paratges dignes de la Serra de Tramuntana, camins empedrats, grans possessions, vistes al Puig Major (encara un poc nevat), la mar al fons… arribàrem al Refugi de Muleta, d’on es pot contemplar el far i tot el Port de Sóller. Sense cap dubte, una bona recompensa.

Després de dinar, ens dirigim camí avall direcció al Port de Sóller. En una mitja horeta ja arribam al passeig vora la mar i, sense adonar-nos, ja tenim el tamvia just devora noltros, dues pitades i ens adelanta poc abans d’aturar-se a l’estació. Ja hem arribat al nostre destí. Ara només queda fer un gelat a una terrasseta, gaudir de l’excel·lent dia que hem trobat i a les 16.30 h. pujar al tramvia que ens deixarà a Sóller. És ben puntual i, en 15 ò 20 minuts, ja tornam a ser al punt de partida.

Vos deixam un parell de fotos perquè ho pogueu disfrutar quasi tant com noltros. Podeu consultar la resta a www.carriocity.com (Fotos: Catalina Rafela Galmés)

3 pensaments a “Per devers Sóller amb Som Carrioners

    • Te’n podries dur una sorpresa idò!!
      Va ser una excursió apte per a tots els públics. Vaig trobar més dura la del Porrassà-Cases d’Albarca. Però bé, tampoc no és que pugui bravejar massa de la meva condició física, sa veritat! 😉

  1. Joan Adrover, per favor, respecte les competències atribuïdes a cada persona segons el seu rol a card.cat. En aquest sentit et recordo que en Tomas Martinez té l’exclusiva en matèria de vies fèrres i tramvies, incloses fotos i relats. :). Bona caminada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.