A on la pegam?

Molts i bons espectacles aquesta setmana:

  • Demà a Sa Màniga Reugenio ens recordarà al genial contador d’acudits català Eugenio (vídeo al final).
  • Al Teatre Municipal de Manacor podreu tornar a veure la genial Acorar, una de les obres de les Illes amb més èxit dels darrers anys.
  • A Palma al Trui teatre el cantautor Manolo Garcia presenta el seu darrer disc ‘Los dias intactos’. Al Teatre Principal hi veureu Pedra de tartera una producció del Teatre Nacional de Catalunya i El Celler d’Espectacles de Lleida. A l’Auditori  Concha Velasco amb Concha, yo lo que quiero es bailar farà un recorregut vital i músical davant els seus espectadors. Teniu present també a Palma i a la resta de les Illes el programa de festes de la Diada de les Illes Balears que acaba aquest diumenge.
  • Per acabar, aquest diumenge podreu anar a passejar per Artà i gastar un poc a la Fira d’oportunitats.

A continuació podeu veure un tall de l’espectacle Reugenio
http://vimeo.com/18739815

2 pensaments a “A on la pegam?

  1. A veure estimats correctors de card.cat,em sembla que el títol d’aquest article no es correcte. Deixaré la pregunta per si algú la vol contestar, no hauria d’escriure’s ” on la pegam ” en lloc d'”on li pegam” ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.