Normes del torneig de tennis Card.cat

Aquí teniu les normes que tot jugador apuntat al torneig haurà de seguir. A més, us recordam els partits d’aquesta setmana:

  • Els partits es jugaran el dia assenyalat a les 19 hores. Tenim pista reservada fins a les 22 hores, per la qual cosa, si algú no pot jugar fins a les 20 hores, basta avisi el seu rival corresponent ja que la pista estarà apte per a jugar-hi.
  • Si agú, pel motiu que sigui, no pot jugar el dia que li pertoca, deixam els dissabtes, diumenges i dilluns per a poder recuperar. En aquest cas, haureu de telefonar a en Pedro Nebot per reservar pista i jugar el partit ajornat entre aquest tres dies. O bé haureu d’anar a jugar a qualsevol altra pista. Tot això estarà condicionat que el rival afectat accepti les condicions.
  • Si dins aquests tres dies que deixam per recuperar (dissabtes, diumenges i dilluns) no s’ha disputat el matx ajornat, quedarà automàticament desclassificat el jugador que ha ajornat el partit. No deixarem més temps per a recuperar partides, perquè el quadre està fixat i quadrat perquè acabi Dimecres Sant. No podem permetre que, per un partit, tot el torneig es capgiri, per la qual cosa confiam en la responsabilitat dels participants.
  • Per qualsevol canvi o problema m’heu d’avisar a l’adreça pauquina@card.cat. Igualment, heu davisar el voste rival de torn.Si no en sabeu el número de telèfon, avisau-me  i jo el vos donaré. Igualment, vos agrairia que el guanyador m’enviàs el resultat per mail per així poder anar actualitzant el quadre a la nostra pàgina web.

Sort a tos!!! Aquí us deix els partits d’aquesta setmana de 1a ronda:

  • Jose Cardo- Teret (dimarts, 6 de març, a les 19 hores)
  • Agostí Domenge- Movie (dimecres, 7 de març, a les 19 hores)
  • Miquel Femenies Xetxe-Joan Caldentey Calden (dijous, 8 de març, a les 19 hores)
  • XiscoTous- Joan Adrover (divendres, 9 de març, a les 19 hores)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.