El Govern autoritza el pas del tren-tram per Manacor

El Govern ha autoritzat que els pas del tren-tram per Manacor es faci en superfície.No, no és una broma. No, avui no és el dia dels innocents. El Govern de les Illes Balears autoritza, segons publicà el BOIB ahir, que el pas del tren-tram per la localitat de Manacor es faci en superfície i imposa la realització d’un estudi d’impacte ambiental abans d’iniciar les obres. És un acord de la Comissió de Medi Ambient de l’any 2010 !!!!

La veritat, no em veig amb coratge de comentar la notícia, potser diria massa disbarats…

Si voleu llegir el BOIB, clicau aquí

BOIB Comisió de medi ambient

El Diario ULTIMA HORA se n’ha fet ressò: ULTIMA HORA

2 pensaments a “El Govern autoritza el pas del tren-tram per Manacor

  1. I do jo sí que la vull comentar, perquè és indignant que ens trobem, una altra vegada, amb l’etern problema de la inoperància, incompetència i deixadessa per part de l’administració (funcionarial?). En aquest cas, o bé l’encarregat de la Comissió de Medi Ambient que havia d’enviar l’Acord al BOIB, o bé l’encarregat de publicacions del BOIB, ha tardat un any i mig en fer la seva feina (que es podia fer en un sol dia).
    Però a mi, Tomàs, m’agradaria que la comentessis, perquè pel to en què ho dius me pareix que veus aspectes polítics on, pel conjunt de la publicació, crec que no n’hi ha.
    Aclarir, a més, que no és un Acord del Goverm que aprovi res, sino un Acord de la Comissio de Medi Ambient favorable al pas de tren en superficie i que fixa les condicions medioambientals a seguir.

    • No, no hi veig cap intencionalitat política. Hi veig la deixadesa, la inoperància, el menfotisme de l’administració. Si accedeixes al BOIB veuràs que també hi ha altres acords sobre altres temes que s’han torbat un any i mig a ser publicats. És vergonyós i reclama responsabilitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.