13 dies de vaga de fam

Jaume Bonet, membre de l’Associació Jubilats per Mallorca compleix avui el 13è dia de vaga de fam com a protesta per la política lingüística del Govern del PP.

L’Assemblea de suport a la vaga de fam de Jubilats de Mallorca ens informa que, com a conseqüència dels 13 dies de la vaga de fam, Jaume Bonet ja comença a patir cansament físic i per això s’ha establert un horari restringit de visites. Aquesta setmana l’horari serà el següent:

Dematins: 10 – 11 hores i 12 – 13 hores

Horabaixes:16 – 17 hores i 19 – 20.30 hores

També ens recorden que necessiten voluntaris per fer permanències amb en Jaume Bonet. Els horaris de permanència són de dematí, horabaixa i vespres. Els voluntaris podeu enviar un correu a: jubilatsxmallorca@gmail.com.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.